ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/9/20

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΕΚΑΒ Κρήτης-Παρέδωσε στο Ν.Γιαννακουδάκη ο Ανέστης Κιούλπαλης

 

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Παρέδωσε στο Ν.Γιαννακουδάκη ο Ανέστης Κιούλπαλης

cretalive.gr

25/09/2020

 

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΕΚΑΒ Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η "τελετή παράδοσης - παραλαβής" στο ΕΚΑΒ Κρήτης, όπου - όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Cretalive (Δείτε ΕΔΩ) - χρέη Διευθυντή αναλαμβάνει στη θέση του Ανέστη Κιούλπαλη, ο Νίκος Γιαννακουδάκης.

Σε ανάρτησή της στα social media, η Υπεύθυνη Γραφείου Κίνησης του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ειρήνη Μπαλή, χαρακτηρίζει ιδιαίτερη μέρα τη σημερινή, αποχαιρετά τον Ανέστη Κιούλπαλη και καλωσορίζει το Νίκο Γιαννακουδάκη ευχόμενη καλή δύναμη στα καθήκοντα του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το ΕΚΑΒ!

Αποχαιρετούμε τον κ. Ανέστη Κιούλπαλη, Ιατρό Καρδιολόγο που δυο χρονια μήνες ασκούσε χρέη Διευθυντή και στο ΕΚΑΒ Κρήτης! Ήταν τιμή μου, αλλά και τιμή για το ΕΚΑΒ που συνεργάστηκε με έναν εξαίρετο επιστήμονα στις δύσκολες μέρες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας.

Είναι όμως και μεγάλη μας χαρά που καλωσορίζουμε στα καθήκοντά του ως Διευθυντή ΕΚΑΒ Κρήτης, τον Ιατρό Ορθοπεδικής Νίκο Γιαννακουδάκη, Ιατρό Ε.Σ.Υ. με βαθμό Διευθυντή. Ένας επιστήμονας που είναι μάχιμος στο δρόμο, αφού ασκεί καθήκοντα στην Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ".

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει το ΕΚΑΒ (τις ανάγκες του, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητές του) πολύ καλά εκ των έσω!

Συνάδελφε και φίλε Νίκο Γιαννακουδάκη, το να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στα καθήκοντά σου είναι περισσότερο πρόβλεψη παρά ευχή – κρίνοντας άλλωστε και από την επιτυχημένη πορεία σου στο τιμόνι της Υπηρεσίας μας ως Διευθυντής κατά τα έτη 2012 – 2017.

Καλή δύναμη να παλεύεις για τους πολίτες του Νησιού μας και τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας μας!

 

Πηγή: cretalive.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews