ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/9/20

ΗΠΑ: Drone - ασθενοφόρο στην υπηρεσία των ασθενών, Βίντεο

 
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

ΗΠΑ: Drone - ασθενοφόρο στην υπηρεσία των ασθενών [Βίντεο]

xrimaonline.gr

 

Στόχο την άμεση πρόσβαση σε ασθενείς και τραυματίες έχει αμερικανική εταιρεία, που σχεδίασε το πρώτο drone-ασθενοφόρο, στο Τέξας.

Η εταιρεία Agrodesign ανέπτυξε ένα εντυπωσιακό τηλεκατευθυνόμενο drone το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει έναν τραυματία συνοδευόμενο από γιατρό ή νοσηλευτή, καθώς θα είναι εξοπλισμένο με νοσοκομειακό υλικό για τις πρώτες βοήθειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασης του ασθενούς.

Μεταξύ των προτερημάτων της συγκεκριμένης εφεύρεσης, είναι η άμεση αεροδιακομιδή των ασθενών, ο χειρισμός ολόκληρου στόλου από ένα μόνο χειριστή, η εύκολη προσγείωση χωρίς να απαιτείται ο χώρος που χρειάζεται ένα συμβατικό ελικόπτερο, καθώς και το κόστος του -το οποίο μπορεί να είναι υψηλότερο από ένα ασθενοφόρο, αλλά είναι σημαντικά χαμηλότερο από ένα κανονικό ελικόπτερο

 

Δείτε τις πρώτες εικόνες του ambulance - drone:

 

Argo Design - Autonomous Medical Ambulance Drone Simulation [720p]

arronlee33 Στρατιωτικό κανάλι


Πηγή: xrimaonline.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews