ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/20

Νίκος Παπαευσταθίου στο in.gr: Κανένας τραυματίας από τη φωτιά στη Μόρια

 

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

Παπαευσταθίου στο in.gr: Κανένας τραυματίας από τη φωτιά στη Μόρια

in.gr

 

Σε μέγιστη ετοιμότητα βρίσκονται οι μόναδες του ΕΚΑΒ καθώς και το νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια. Τι δήλωσε στο in.gr ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.

 

Σε μέγιστη ετοιμότητα βρίσκονται οι μόναδες του ΕΚΑΒ αλλά και το νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη μόρια τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο in.gr ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, δεν σημειώθηκε καμία κλήση στο ΕΚΑΒ για τραυματία πρόσφυγα αλλά ούτε κάποιος από το ΚΥΤ της Μοριας επισκέφτηκε το νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά.

 

Επιχειρησιακό σχέδιο

Σε ό,τι αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο για την νοσοκομειακή περίθαλψη στο νησί, αύριο στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να στηθεί ένα επιχειρησιακό σχέδιο σχετικά με την λειτουργία του νοσοκομείου Μυτιλήνης καθώς η Λέσβος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 4 μήνες και παραμένει μια εν δυνάμει υγιειονομική βόμβα μετά τον εντοπισμό 35 κρουσμάτων σε 1.900 τεστ.

Τέλος, ο κ. Παπαευσταθίου τόνισε πως το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ ώστε να συνδράμει και αυτό με κινητό κλιμάκιο όπου χρειαστεί.

 

Πηγή: in.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews