ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/9/20

SOS από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊούΤετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

EKABNews

 

SOS από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού

news247.gr

22/10/2020

 

Μετά από Γενική Συνέλευση, οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείο της Νίκαιας γνωστοποίησαν ότι είναι αδύνατον να δέχονται επιβεβαιώμενα κρούσματα covid-19.

Τα πρώτα απόνερα στη λειτουργία των νοσοκομείων λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού έφτασαν μέχρι το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Μετά τη Γενική Συνέλευση της Τρίτης, οι γιατροί γνωστοποίησαν ότι είναι αδύνατον να δέχονται πλέον επιβεβαιώμενα κρούσματα covid-19.

Το ποτήρι ξεχείλισε την Κυριακή κατά τη Γενική Εφημερία όταν το νοσοκομείο δέχθηκε τεράστια πίεση να δεχθεί όσο το δυνατόν περισσότερα περιστατικά covid-19 αν και μέχρι την άνοιξη δεν ήταν καν νοσοκομείο αναφοράς.

 

Αυτό, όπως αναφέρει στο News 24/7 o Παναγιώτης Παπανικολάου από την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, συνιστά μεγάλο ρίσκο τόσο για το προσωπικό όσο και τους ίδιους τους ασθενείς.

Ηδη το νοσοκομείο έχει 20 νοσηλευόμενους που είναι επιβεβαιωμένα θετικοί στο νέο κορονοϊό και οι αντοχές έφτασαν στο τέλος τους.

"Δεν έχουμε λιποτακτήσει ποτέ, ούτε και τώρα το κάνουμε αλλά από ό,τι μας είπαν τον Αύγουστο δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό" δηλώνει επίσης ο κ. Παπανικολάου.

Πηγή: news247.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews