ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/20

Δωρεές ιδιωτών σε σχολεία, ομάδα Δίας, ΕΚΑΒ-100 προσωπίδες στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης


Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Δωρεές ιδιωτών σε σχολεία- ομάδα Δίας- ΕΚΑΒ

proininews.gr

02/10/2020

 

Είναι πλέον κάτι συνηθισμένο οι δωρεές ιδιωτών προς το δημόσιο, προς διάφορες λειτουργίες και υπηρεσίες του. Το τελευταίο διάστημα καταγράφονται και δημοσιοποιούνται οι εξής δωρεές: Η εταιρεία Φυτοπροστασία ΙΚΕ και η Μαρία Μπαχτσεβανη έκαναν δωρεά στο 1ο Νηπιαγωγείο Κρηνίδων. Αυτή αφορά δάπεδο ασφαλείας και σχετικές μελέτες. 

Η δωρεά έγινε δεκτή με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας και θα υλοποιηθεί τάχιστα. 100 προσωπίδες δώρισε ιδιωτική εταιρεία στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Αλεξανδρούπολης. Για την παρασκευή αυτών των προσωπίδων εργάστηκε ομάδα καθηγητών του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Τέλος η εταιρεία Μελελούδης ΑΕ έκανε δώρο 8 φορητούς πομποδέκτες στην ομάδα Δίας της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας.

Πηγή: proininews.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews