ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/10/20

Σωτηρία: 5 κρούσματα στο προσωπικό-Έκλεισε τμήμα κλινικής του νοσοκομείου

 
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Σωτηρία: 5 κρούσματα στο προσωπικό-Έκλεισε τμήμα κλινικής του νοσοκομείου

lifo.gr

 

Πέντε μέλη του προσωπικού βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό

 

«Συναγερμός» σήμανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», έπειτα από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στο προσωπικό.   

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι έχουν μολυνθεί από τον ιό τρία μέλη του ιατρικού προσωπικού και δύο μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού. Έπειτα από αυτό, έκλεισε τμήμα της θωρακοχειρουργικής κλινικής, προκειμένου να γίνει απολύμανση, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο και σε εξέλιξη είναι η διαδικασία ιχνηλάτησης.    

Παράλληλα, διενεργούνται έλεγχοι για κορωνοϊό στα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού. Πρόκειται για 30-35 άτομα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στη LiFO από το υπουργείου Υγείας. Η κλινική αυτή του νοσοκομείου «Σωτηρία» δεν είχε προγραμματισμένα χειρουργεία, ενώ στόχος είναι να λειτουργήσει κανονικά στην εφημερία του Σαββάτου, ανέφεραν ακόμη από το υπουργείο Υγείας.

 

Πηγή: lifo.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews