ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/20

Αναβαθμίζεται σε Τομέα το ΕΚΑΒ Σκιάθου


Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Αναβαθμίζεται σε Τομέα το ΕΚΑΒ Σκιάθου

ert.gr

 

Μια σημαντική απόφαση έλαβε η διοίκηση του ΕΚΑΒ για την παρουσία του στο νησί της Σκιάθου. Όπως προκύπτει από επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ., Χρήστος Μπουκώρος, με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, έχει ήδη ληφθεί η απόφαση της μετατροπής της οργανικής μονάδας του ΕΚΑΒ στη Σκιάθο σε Τομέα.

Η απόφαση αυτή συνιστά υπηρεσιακή αναβάθμιση με δεδομένο ότι στις προκηρύξεις προσωπικού θα μπορούν να γίνονται οι αναγκαίες προσλήψεις ειδικά για το ΕΚΑΒ της Σκιάθου και κυρίως να διευκολύνονται οι μετακινήσεις και οι μεταθέσεις προσωπικού στο νησί.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση παύει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο νησί της Σκιάθου, όπου οι αυξημένες ανάγκες της τουριστικής περιόδου καλύπτονταν με ολιγοήμερες αποσπάσεις προσωπικού από άλλες υπηρεσίες ΕΚΑΒ.

Πηγή: ert.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews