ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/20

Ευχαριστήριο του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου προς τους «Διασώστες Ρόδου»


Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Ευχαριστήριο του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου προς τους ''Διασώστες Ρόδου''

diasostesrodou.blogspot.com

 


Αθήνα, 22 - 09 - 2020

 

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για τη σημαντική δωρεά σας στην κάλυψη βασικών αναγκών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας, μίας πράξης προσφοράς που, ειδικά τη σημερινή εποχή, θα πρέπει να αναδεικνύεται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια νευραλγικών φορέων της δημόσιας υγείας, όπως αυτός του ΕΚΑΒ.

Τέτοιου είδους χειρονομίες αντικατοπτρίζουν τον αλτρουισμό αλλά και την αλληλεγγύη για τους συνάνθρωπούς μας, απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη της σημερινής κοινωνίας.

Για εμάς, κάθε τέτοιου είδους προσφορά, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών μας για τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης όλων των ανθρώπων που χρήζουν παροχής Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.


Πηγή: diasostesrodou.blogspot.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews