ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/20

Εγκατάσταση μόνιμων σταθμών του ΕΚΑΒ στις πανεπιστημιουπόλεις του ΠΑΔΑ

 

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Οι μόνιμοι σταθμοί θα χρησιμοποιούνται ως χώροι αναμονής από τους διασώστες των τομέων Αιγάλεω και Νίκαιας. Το προεδρείο του Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ απένειμε τιμητικές πλακέτες για την προσφορά.

Εγκατάσταση μόνιμων σταθμών του ΕΚΑΒ στις πανεπιστημιουπόλεις του ΠΑΔΑ

Foititikanea.gr

02/10/2020

 

Εγκατάσταση μόνιμων σταθμών του ΕΚΑΒ στις πανεπιστημιουπόλεις του ΠΑΔΑ

Με την επικείμενη έναρξη των μαθημάτων του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και κατόπιν σύμπραξης των πρυτανικών αρχών του ΠΑΔΑ με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ δημιουργήθηκαν δυο μόνιμοι πλήρως εξοπλισμένοι σταθμοί στις Πανεπιστημιουπόλεις Άλσους Αιγάλεω και Αρχαίου Ελαιώνα.

Κατ΄αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η 24ωρη παρουσία διασωστών του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα και μηχανές άμεσης επέμβασης στο ΠΑΔΑ προκειμένου να εξυπηρετείται η προνοσοκομειακή φροντίδα της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος και της ευρύτερης περιοχής.

Η παράδοση των μόνιμων σταθμών έγινε από τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ, Καθηγητή κ. Παναγιώτη Ε. Καλδή στη διοίκηση του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα στους κ.κ Νικόλαο Π. Παπαευσταθίου Πρόεδρο ΕΚΑΒ, Παναγιώτη Κουτσουμπέλη Αντιπρόεδρο ΕΚΑΒ και Μαθιόπουλο Γεώργιο Πρόεδρο Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

Στην εν λόγω τελετή παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Ανωτάτης Εκπαίδευσης, κ. Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος χαιρέτισε την πρωτοβουλία προτρέποντας και άλλα ΑΕΙ σε αντίστοιχες συνέργειες.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ εκφράζοντας την πολύπλευρη συνεργασία τους με το ΠΑΔΑ απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον Πρύτανη και στο Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννη Αγριτέλλη του ΠΑΔΑ, όπως και στον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πηγή: Foititikanea.gr

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews