ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10/20

«Έφυγε» ο Νίκος Βιβλάκης πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου και πρώην Δ/ντης του ΕΚΑΒ

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

“Εφυγε” ο Νίκος Βιβλάκης πρ. Διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου και πρ. Δ.ντης του ΕΚΑΒ ΕΛΛΑΔΟΣ

kefaloniapress.gr

Ξημέρωσε μια δύσκολη μέρα για το ΕΚΑΒ Ελλάδας !! Ταξίδεψε στον Παράδεισο ο Νίκος Βιβλάκης !! Έφυγε ένας δικός της άνθρωπος έφυγε ο άνθρωπος μας ο Πατέρας μας που πάντα μας είχε ψηλά και το Εκαβ το είχε δικό του σπίτι και τους διασώστες παιδιά του..!

Είναι αυτός που οργάνωσε το Εκαβ που έφτιαξε τους τομείς ανά την επικράτεια πάντα σεμνός τυπικός ευγενής !! Ο κ. Νίκος ο δικός μας άνθρωπος ο Πατέρας μας ο προστάτης μας διετέλεσε πολλά χρόνια Διευθυντής επιχειρησιακού σχεδιασμού Εκαβ Ελλάδος !!

Πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ΕΚΑΒ και όχι μόνο !! Υπήρξε διοικητής και σε Νοσοκομεία στην Νησιωτικη χώρα και στο Νοσοκομείο Αργοστολίου!!! Μεγάλο το έργο του, αφήνει έργο στην υγεία ως άνθρωπος σπουδαγμένος στην κατάλληλη θέση !! Τα λόγια είναι περιττά !! Έφυγε και θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό όπως πάντα !!!

Καλό παράδεισο κύριε Νίκο !!

Από το facebook  Anastasios Nezeritis

Πηγή: kefaloniapress.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews