ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/10/20

Γάντια και μάσκες πρόσφεραν στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας οι φυσικοθεραπευτές Γιάννης Νάτσης και Αλεξάνδρα Γκότση

 

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

EKABNews


Γάντια και μάσκες πρόσφεραν στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας οι φυσικοθεραπευτές Γιάννης Νάτσης και Αλεξάνδρα Γκότση

tameteora.gr

 

Μια σημαντική δωρεά στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας έκαναν σήμερα οι υπεύθυνοι του φυσικοθεραπευτηρίου Physionatis στην Καλαμπάκα.

Οι φυσικοθεραπευτές Ιωάννης Νάτσης και Αλεξάνδρα Γκότση επισκέφθηκαν πριν από λίγο το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και παρέδωσαν στους υπεύθυνους 300 μάσκες και 1000 γάντια για την προστασία τους από τον κορωνοϊό.

Οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ, Γιώργος Κοντογώγος και Βαγγέλης Λάιος, που παρέλαβαν τα γάντια και τις μάσκες είπαν πως η προσφορά των δυο φυσικοθεραπευτών είναι πολύ σημαντική γι΄αυτούς επειδή οι ελλείψεις στα δυο αυτά είδη προστασίας είναι τεράστιες, τους συγχάρηκαν για την πρωτοβουλία τους αυτή και ευχήθηκαν να υπάρξουν και άλλοι μιμητές αυτής της κίνησης.

Οι Φυσικοθεραπευτές Γιάννης Νάτσης και Αλεξάνδρα Γκότση τόνισαν πως με την δωρεά τους αυτή θέλουν να ενισχύσουν, όσο μπορούν, την καθημερινή προσφορά του προσωπικού του ΕΚΑΒ Καλαμπάκας προς τους συνανθρώπους μας και προέβησαν σ’ αυτή, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της υπηρεσίας. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, είπαν, για να μπορέσουν οι διασώστες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας με ασφάλεια.

Πηγή: tameteora.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews