ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10/20

Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα συναντήθηκε ο Γ. Μανώλης στο πλαίσιο της ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων

 

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα συναντήθηκε ο Γ. Μανώλης στο πλαίσιο της ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων

onlarissa.gr

22/10/2020

Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον υπάλληλο του ΕΚΑΒ και τοπικό σύμβουλο κοινότητας Καλοχωρίου Δημήτρη Λάζο, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος κ. Μανώλης επισημαίνει: “Επισκεφθήκαμε τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου για να συζητήσουμε την από μηνών πρότασή μας για ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του δήμου, τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες με τη συρροή χιλιάδων επισκεπτών και παραθεριστών στα παράλια, αλλά και στα ορεινά χωριά και επίσης την κάλυψη ενός σημαντικού τμήματος της ΠΑΘΕ”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Παπαευσταθίου επεσήμανε: “Στόχος της διοίκησης του ΕΚΑΒ είναι όχι μόνο να συσταθεί ο τομέας στο Κέντρο Υγείας Γόννων αλλά να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, δηλαδή με το αναγκαίο προσωπικό ώστε να λειτουργεί σε 24ωρη βάση και τις 365 ημέρες τον χρόνο. Η λειτουργία του τομέα θα στηριχθεί σε μετακινήσεις όσων επιθυμούν να υπηρετήσουν στην περιοχή του δήμου Τεμπών αλλά και στην πρόσληψη επικουρικού και μόνιμου προσωπικού.”

Πηγή: onlarissa.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews