ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/10/20

Συνάντηση Θεοδώρου με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ παρουσία Ζέρβα- Τι είπαν για την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ Κύμης και Αλιβερίου

 

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Συνάντηση Θεοδώρου με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ παρουσία Ζέρβα- Τι είπαν για την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ Κύμης και Αλιβερίου

evima.gr

26/10/2020

 

Στο δημαρχείο της Κύμης παρευρέθηκε την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ όπου συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Θεοδώρου και τον γιατρό- πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργο Ζέρβα.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κύμης αμέσως μετά τη συνάντηση: Μόλις ολοκληρώθηκε στο δημαρχείο της Κύμης η συνάντηση με τον πρόεδρο του εθνικού κέντρου άμεσης βοήθειας(ΕΚΑΒ) κύριο Παπαευσταθίου Νικόλαο παρουσία του ιατρού και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κυρίου Ζέρβα Γεώργιου. Με τον κύριο Παπαευσταθίου κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση και τα μηνύματα σχετικά με την αναβάθμιση του τομέα ΕΚΑΒ Κύμης και Αλιβερίου είναι ενθαρρυντικά! Στο τέλος της συνάντησης όπως όφειλα προσέφερα για το ΕΚΑΒ υλικό για την καλύτερη λειτουργία λόγω πανδημίας.

 

Πηγή: evima.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews