ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/20

Σίμος Κεδίκογλου: «Άμεση ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στην Εύβοια»Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Σίμος Κεδίκογλου: «Άμεση ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στην Εύβοια»

evima.gr

 

Σε συνέχεια της σύσκεψης με τον Υφυπουργό Υγείας όπου, μεταξύ άλλων, είχαν συζητηθεί οι τρόποι ενίσχυσης του ΕΚΑΒ στην Εύβοια, ο Σίμος Κεδίκογλουείχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου.

Τα θέματα που έθεσε ο βουλευτής ήταν η δρομολόγηση λειτουργίας του Τομέα του ΕΚΑΒ στο Μαντούδι, αλλά και η ενίσχυση, παράλληλα, και των υπόλοιπων Τομέων στην Εύβοια.

Όπως επισημάνθηκε, καθοριστική  για την επίτευξη αυτών των στόχων και για τη διευκόλυνση του σημαντικού έργου του ΕΚΑΒ είναι η πρόσληψη οδηγών στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στο Νοσοκομείο της Καρύστου. Για το θέμα αυτό υπήρξε επικοινωνία με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτη Σερέτη, προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες. Βασικός στόχος είναι το ΕΚΑΒ να έχει τη δυνατότητα και τα μέσα να ανταποκρίνεται άμεσα και να διαχειρίζεται τα έκτακτα και πολύ σοβαρότερα περιστατικά προνοσοκομειακής φροντίδας στο Νομό.

 

Πηγή: evima.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews