ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/20

Συσκευές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σε κάθε γωνιά των Καλαβρύτων - Σεμινάριο Πρώτων βοηθειών, Βίντεο

 

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

Συσκευές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σε κάθε γωνιά των Καλαβρύτων - Σεμινάριο Πρώτων βοηθειών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

kalavrytanews.com

04/10/2020

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρου Νασιώτη, εννέα απινιδωτές είναι διαθέσιμοι από σήμερα, στην αστυνομία, τα κέντρα υγείας και τα ιατρεία, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων χωριών του Δήμου μας και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.

Σήμερα 4 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παραλαβής των απινιδωτών και σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών,  σε Αστυνομικού του Α.Τ.Καλαβρύτων και Α.Τ.Κλειτορίας, της Π.Υ.Καλαβρύτων, στελέχη του ΕΚΑΒ και Εθελοντές.

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος επισήμανε τη σπουδαιότητα αυτής της προμήθειας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κ. Φλογεράς, στελέχη του Α.Τ.Καλαβρύτων και του Α.Τ.Κλειτορίας, στελέχη της Π.Υ.Καλαβρύτων, του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, της Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντές.

Το σεμινάριο πραγματοποίησαν μέλη του ERC (European Resuscitation Council)

Η σημαντική αυτή προμήθεια των απινιδωτών τελευταίας τεχνολογίας θα δώσει την δυνατότητα  στους συμπολίτες μας ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, να δέχονται τις πρώτες βοήθειες όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Λάκη Νασιώτη για την πρωτοβουλία και στον Δήμο Καλαβρύτων και το δημοτικό συμβούλιο για την ομόφωνη αποδοχή της πρότασης Νασιώτη.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews