ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/20

Υπουργική Απόφαση συνέχισης χορήγησης κανονικών αδειών

 

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

EKABNews


ΘΕΜΑ: «Χορήγηση Κανονικών Αδειών».

 

ΑΠΟΦΑΣΗ

 

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Έχοντας υπόψη :……………..

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Την συνέχιση της άρσης της αναστολής κανονικών αδειών του προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, των Κεντρικών Υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, του ΕΚΕΑ, της ΕΚΑΠΥ, του ΙΦΕΤ και των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία - Περιφερειακά Ιατρεία και Τοπικά Ιατρεία) καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας), μέχρι νεωτέρας.

2. Επισημαίνεται στους Προϊσταμένους των υπηρεσιών ότι κατά τη χορήγηση των κανονικών αδειών στους υπαλλήλους τους θα πρέπει να λαμβάνουν μέριμνα για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών με την αυτοπρόσωπη παρουσία ικανού αριθμού υπαλλήλων στην υπηρεσία, δεδομένου ότι σύμφωνα με τις ανωτέρω σχετικές υπό στοιχείο (4) εγκυκλίους εξακολουθεί, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, η χορήγηση ειδικών αδειών απουσίας ομάδων αυξημένου κινδύνου στους δικαιούχους υπαλλήλους.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews