ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/20

Σκύλος προσπαθεί να μπει στο ασθενοφόρο μαζί με το άρρωστο αφεντικό του, ΒίντεοΔευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Σκυλίσια αγάπη: Σκύλος προσπαθεί να μπει στο ασθενοφόρο μαζί με το άρρωστο αφεντικό του - Βίντεο

sputniknews.gr

 

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκυλάκος μπαίνει σε ασθενοφόρο, ακολουθώντας το αφεντικό του που πήγαινε στο νοσοκομείο.

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκυλάκος μπαίνει σε ασθενοφόρο, ακολουθώντας το αφεντικό του που πήγαινε στο νοσοκομείο.

Ο Άντερσον Μπαχί από τη Βραζιλία κατέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες ενός σκύλου που πήδηξε στο πίσω μέρος ασθενοφόρου, προσπαθώντας να ακολουθήσει τον άρρωστο ιδιοκτήτη του στο νοσοκομείο.

«Περνούσα με το αμάξι μου όταν είδα ένα ασθενοφόρο να έχει σταματήσει στην άλλη πλευρά του δρόμου» είπε ο Άντερσον στον ιστότοπο The Dodo.

«Κι ενώ οι διασώστες φρόντιζαν τον άντρα μέσα στο νοσοκομειακό όχημα, ο μικρός σκύλος πήδηξε στον πίσω προφυλακτήρα, προσπαθώντας να μπει μέσα, για να πάει μαζί του στο νοσοκομείο» συνέχισε.

Τελικά, οι διασώστες άνοιξαν την πόρτα του ασθενοφόρου, ώστε ο σκυλάκος να μπορέσει να μπει και να συνοδεύσει τον άρρωστο άντρα.

Είχε νιώσει ξαφνική αδιαθεσία ενώ έβγαζε τον σκύλο του την καθιερωμένη βραδινή του βόλτα, στην Ουρουγκουαϊάνα της Βραζιλίας.

«Λατρεύω αυτό το σκυλί. Νιώθει για το αφεντικό του κάτι πολύ ιδιαίτερο. Μια πιστή αγάπη!» σχολίασε ο άντρας που τράβηξε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Dog Gets Into Ambulance With Owner

Caters Clips


16 Οκτ 2020

Πηγή: sputniknews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews