ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/20

Πρόεδρος ΕΚΑΒ: «Απόλυτη στήριξη στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Αγρινίου»Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

EKABNews


Πρόεδρος ΕΚΑΒ: «Απόλυτη στήριξη στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Αγρινίου»

agrinionews.gr

 

Στον Τομέα Αγρινίου, συνοδευόμενος από τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας Δημήτριο Πύρρο -παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Δημητρογιάννη- βρέθηκε προ ολίγου ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ελέγχου και συντονισμού της επιχειρησιακής ετοιμότητας και εκπαίδευσης του υγειονομικού προσωπικού της πρώτης γραμμής, τόσο των τοπικών δυνάμεων του ΕΚΑΒ όσο και τον επιφορτισμένων για την υποδοχή ύποπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών Covid-19 Υγειονομικών Σχηματισμών σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Παπαευσταθίου εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Αγρινίου. Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, Ανδρέα Τσώλη.

Πηγή: agrinionews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews