ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/10/20

Με διαδικασίες εξπρές ασθενοφόρο στον Άγιο Ευστράτιο

 

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Ασθενοφόρο στον Άγιο Ευστράτιο, μετά από παρέμβαση Μαξίμου

dikaiologitika.gr

26/10/2020

 

Με διαδικασίες εξπρές δόθηκε λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν για αρκετό καιρό οι κάτοικοι τoυ Αγίου Ευστρατίου, καθώς με παρέμβαση από το πρωθυπουργικό γραφείο έφτασε στο νησί ασθενοφόρο το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες των νησιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου βρέθηκε προ ημερών για την προετοιμασία των εργασιών για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου.

Οι κάτοικοι, μεταξύ άλλων, εξέφρασαν τη θέλησή τους να τους διατεθεί ένα ασθενοφόρο που θα καλύπτει τις ανάγκες του νησιού καθώς η κατάσταση του υπάρχοντος δεν έδινε τη δυνατότητα διακομιδής, καθώς ήταν σε κακή κατάσταση και ταυτόχρονα αδύνατη η επισκευή του.

Με την επιστροφή της από το νησί η κυρία Αγγελοπούλου ζήτησε τη συνδρομή του Πρωθυπουργικού γραφείου για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση του προβλήματος που δημιουργούσε ανησυχία στους νησιώτες και σε περίπτωση έκτακτου συμβάντος θα υπήρχε δυσχέρεια στη μεταφορά τους στο Περιφερειακό ιατρείο.

«Θα είμαστε πάντα δίπλα σε εκείνους που δίνουν ζωή στον τόπο τους» Ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Νίκο Παπαευσταθίου και μόλις πριν από λίγες μέρες έφτασε στο νησί ασθενοφόρο το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες των νησιωτών.

Στη συνέχεια, η δήμαρχος του νησιού Μαρία Κακαλή, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς το Πρωθυπουργικό γραφείο για την άμεση ανταπόκριση λαμβάνοντας την απάντηση πως αυτό θα βρίσκεται πάντα και άμεσα, δίπλα σε όλους όσοι δίνουν ζωή στον τόπο τους όπως ακριβώς κάνουν οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου.

Πηγή: dikaiologitika.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews