ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/20

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκος: Αποδεκατίστηκε το ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδας από κρούσματα κορωνοϊού

 

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Αποδεκατίστηκε το ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδας από κρούσματα κορωνοϊού

ilialive.gr

 

Σε μια σημαντική καταγγελία προέβη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό του ΕΚΑΒ.

"Στο τομέα ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδος εμφανίστηκαν πολλά κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη ασθενοφόρων και πληρωμάτων. Εξ αιτίας αυτών  δεν  καλύπτεται η περιοχή από ασθενοφόρα. Στο ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ νοσούν  3 συνάδελφοι.

Ένας διοικητικός υπάλληλος και 2 διασώστες. Χθες προέκυψε και νέο κρούσμα σε διασώστη του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου που συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ  της ΠΑΤΡΑΣ

Οι  διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ της ΠΑΤΡΑΣ υπολειτουργούν καθ' ότι οι περισσότεροι  υπάλληλοι είναι σε καραντίνα και τα τεστ ακόμη δεν έχουν γίνει. Εξ αιτίας αυτού 28 ασθενοφόρα βρίσκονται στα συνεργεία και δυο χαλασμένα στο χώρο του ΕΚΑΒ.

Στη κίνηση έμειναν μόνο 33 ασθενοφόρα με αποτέλεσμα να μειωθεί ο αριθμός των ασθενοφόρων  που επιχειρούν σε κάθε βάρδια. Από σήμερα 10 διασώστες τέθηκαν σε καραντίνα. Δεν υπάρχουν πιά διασώστες να κινήσουν τα ασθενοφόρα

Στο ΕΚΑΒ του Αγρινίου 5 διασώστες είναι θετικοί στο ΚΟΡΟΝΟΪΟ. Έτσι  μειώθηκαν τα ασθενοφόρα που επιχειρούν στη περιοχή.

Υπάρχει φόβος για μεγαλύτερη διασπορά. Η διενέργεια των τεστ καθυστερεί. Ο ΕΟΔΥ άφαντος για ιχνηλάτηση. Άμεσα θα πρέπει να επιληφθεί ο ΕΟΔΥ καθ' οτι οι διασώστες εργάζονταν μέχρι την έκδοση του τεστ και μπορεί να διάσπειραν τον ιο σε ασθενείς και σε  διασώστες” ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Γιαννάκος.

Πηγή: ilialive.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews