ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/10/20

Ακόμα με ταράζει ο ήχος της σειρήνας του ασθενοφόρου

 

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Ακόμα με ταράζει ο ήχος της σειρήνας του ασθενοφόρου

wincancer.gr

17/10/2020

 

Ακόμα με ταράζει ο ήχος του ασθενοφόρου, μοιάζει να είναι μια κραυγή για κοινή προσευχή ... για όλους τους «εμπλεκόμενους».

Ακόμα με ταράζει ο ήχος της σειρήνας του ασθενοφόρου, γιατί ξέρω πως εκεί μέσα είναι ένας άνθρωπος που πονά.

Και στο δρόμο όταν βλέπω το φάρο του, κάνω στην άκρη, όχι μόνο επειδή πρέπει, όχι γιατί θέλω να δώσω χώρο, αλλά για να υποβάλλω τα σέβη μου, σ´ αυτούς που τρέχουν να προλάβουν τη ζωή. Σ´ αυτούς που το «επάγγελμα» τους είναι, να κερδίσουν χρόνο για έναν άγνωστο, σε κάθε διακομιδή.

Κοντοστέκομαι λίγο παρά πάνω και γι’ αυτούς που ακολουθούν με αγωνία και δάκρυα στα μάτια, ακριβώς πίσω με ένα ΙΧ οικείο.Αυτούς που σε μια διαδρομή προς το νοσοκομείο, αναθεωρούν όλες τις αξίες της ζωής.

Ακόμα με ταράζει ο ήχος του ασθενοφόρου, μοιάζει να είναι μια κραυγή για κοινή προσευχή … για όλους τους «εμπλεκόμενους».

Κάνε λοιπόν την προσευχή, την ευχή την σκέψη πως όλα θα πάνε καλά , όταν ακούς ένα ασθενοφόρο!

Πίστη Κρυσταλλίδου

Πηγή: wincancer.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews