ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/10/20

Εκπαίδευση σπουδαστών του ΔΙΕΚ Άργους από το ΕΚΑΒ Ναυπλίου
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

EKABNews


Εκπαίδευση σπουδαστών του ΔΙΕΚ Άργους από το ΕΚΑΒ Ναυπλίου

argolikeseidhseis.gr

16/10/2020

 

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου οι σπουδαστές της ειδικότητας διασώστης πλήρωμα ασθενοφόρου του ΔΙΕΚ Άργους, είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο ΕΚΑΒ Ναυπλίου ,στα τροποποιημένα από την ERC πρωτόκολλα BLS για Covid 19.

Παράλληλα έγινε επίδειξη και πρακτική άσκηση στη χρήση συσκευής αυτόματων συμπιέσεων LUCAS και διακομιδής ασθενούς με ταυτόχρονη χρήση της.

Με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς,τονίζεται για άλλη μια φορά η σημασία της εκπαίδευσης πολιτών στην Βασική υποστήριξη ζωής και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. Η αλυσίδα της επιβίωσης ξεκινά πάντα από το σημείο του συμβάντος.

Η αγορά ΑΕΑ από το Δήμο Ναυπλίου είναι αξιέπαινη κίνηση.Σε αναμονή της τοποθέτησης τους και της εκπαίδευσης των πολιτών στη χρήση τους.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews