ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/20

Έρευνα του ΕΛΙΝΥΑΕ με θέμα τις έκτακτες καταστάσεις κινδύνου και τα μέτρα προστασίας στους εργασιακούς χώρους - COVID-19

 

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

EKABNews


Έρευνα του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην εποχή της πανδημίας COVID-19

Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί εντάσσεται στο πλαίσιο έρευνας του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.)  για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στους χώρους εργασίας και κατοικίας, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες προκλήσεις στην εποχή της πανδημίας COVID-19.

Η συμμετοχή σας στη διεξαγωγή της έρευνας είναι σημαντική.

Αν είστε 18 χρονών και άνω και κατοικείτε στην Ελλάδα, διαθέστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, δεν συλλέγονται στοιχεία αναγνώρισης της ταυτότητάς σας.

Μετά τη στατιστική επεξεργασία των επιλογών σας, τα αποτελέσματα της έρευνας, θα αξιοποιηθούν για τη διαμόρφωση προτάσεων που θα βελτιώνουν τις δράσεις πρόληψης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., Σεπτέμβριος 2020


Η συμμετοχή στην έρευνα μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωση ενός ηλεκτρονικού, ανώνυμου ερωτηματολογίου (https://bit.ly/3h5Qsip)


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews