ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/10/20

EKAB: Διασώστες παντός καιρού και ωραρίου, Βίντεο

 

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

EKAB: Διασώστες παντός καιρού και ωραρίου

megatv.com


Για τις δύσκολες συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Οπως λέει ο κ. Μαθιόπουλος οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο κάτω από αντίξοες συνθήκες. Χρειάζεται ενίσχυση του στόλου των ασθενοφόρων αλλά και πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

 

Ενώ οδηγός ασθενοφόρου μιλά για την απαιτητική βάρδια του και για τα περιστατικά covid – πώς γίνεται η διαχείριση των ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

 

Πηγή: megatv.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Παράνομα και επισφαλή ωράρια εργασίας, χωρίς τον προβλεπόμενο χρόνο ανάπαυσης μεταξύ των βαρδιών, πανελλαδικά. Συνεχίστε το λιβάνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews