ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/10/20

inkefalonia.gr: Συγγενείς, φίλοι και μέλη του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς «αποχαιρέτησαν» τον Νίκο Βιβλάκη (εικόνες)

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Συγγενείς, φίλοι και μέλη του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς "αποχαιρέτησαν" τον Νίκο Βιβλάκη (εικόνες)

inkefalonia.gr

 

Συγγενείς, φίλοι και μέλη του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς "αποχαιρέτησαν" την Κυριακή το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Δραπάνου, τον Νίκο Βιβλάκη, όπου σε κλίμα απέραντης θλίψης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Στο "τελευταίο αντίο”, το παρών έδωσαν γιατροί, νοσηλευτές, προσωπικό και στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, του οποίου ο εκλιπών διετέλεσε διοικητής από το 2016 έως το 2019.

Τιμές απέδωσαν τα μέλη του ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς, που με αναμμένους τους φάρους και τις σειρήνες, έφεραν με ασθενοφόρο την σορό στην εκκλησία. Άλλωστε ο Νίκος Βιβλάκης, είχε μακρά πορεία στον χώρο του ΕΚΑΒ, καθώς είχε διατελέσει προϊστάμενος Διεύθυνσης Οργάνωσης και Συντονισμού του ΕΚΑΒ καθώς και Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΕΚΑΒ.
Πηγή: inkefalonia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews