ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/10/20

kozan.gr: Λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του ΕΚΑΒ στην Πτολεμαίδα – Θα παραχωρηθεί, δωρεάν, χώρος στον οικισμό εργατικών κατοικιών «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΙΙ»

 

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

kozan.gr: Λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του ΕΚΑΒ στην Πτολεμαίδα – Θα παραχωρηθεί, δωρεάν, χώρος στον οικισμό εργατικών κατοικιών «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΙΙ»

kozan.gr

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, στην παραχώρηση χώρου, στο Ε.Κ.Α.Β., στον οικισμό των εργατικών κατοικιών «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΙΙ», θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα πρόκειται να παραχωρηθεί, υπό μορφή χρησιδανείου, για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών, τεσσάρων καταστημάτων 107,26τ.μ. και μίας (1) αίθουσας συγκεντρώσεων 67,34 τ.μ , ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, για να αποτελέσουν τα κτήρια – βάση των εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ στην Πτολεμαίδα και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της παρεχόμενης Προ-νοσοκομειακής φροντίδας υγείας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr, με τον Πρόεδρο του Εργασιακού Σωματείου Θωμά Σαραφίδη, μας ανέφερε: “Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη. Καταφέραμε μετά από σειρά ετών να βρούμε έναν χώρο αξιόλογο ώστε να το διαμορφώσουμε για τις ανάγκες των εργαζομένων και της υπηρεσίας. Η αναβάθμιση των υπηρεσιών από το ΕΚΑΒ κι η εργασιακή βελτίωση των συνθηκών των εργαζομένων ήταν κι ειναι στόχος του σωματείου και με μεγάλη ικανοποίηση ενημερωνόμαστε για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη”.

Πηγή: kozan.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews