ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/20

Πρόεδρος ΕΚΑΒ στο MEGA: Να κάνουμε χρήση των υπηρεσιών και όχι κατάχρηση, Βίντεο

 

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου για τον τρόπο λειτουργίας του ενιαίου κέντρου επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ τόσο για περιστατικά κορωνοϊού όσο και για γενικά περιστατικά.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου, στο ενιαίο κέντρο επιχειρήσεων, εκεί που χτυπάει η καρδιά της υγείας, γίνεται η διαχείριση των εξωτερικών κλήσεων για τα κρούσματα κορωνοϊού προκειμένου να διακομισθούν σε νοσοκομεία. Εκεί γίνεται επίσης και η διαχείριση των νοσοκομειακών περιστατικών.

Στο κέντρο επιχειρήσεων είναι τοποθετημένες οθόνες στις οποίες αναγράφονται οι κλήσεις που γίνονται καθημερινά, οι διακομιδές, τα ύποπτα περιστατικά και τα επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού.

Μεγάλο ποσοστό των κλήσεων, σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου, αφορά περιττές κλήσεις και περιττές διακομιδές. Γι’ αυτό τόνισε πως πρέπει να «κάνουμε χρήση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ και όχι κατάχρηση.

Πρόεδρος ΕΚΑΒ στο MEGA: Να κάνουμε χρήση των υπηρεσιών και όχι κατάχρηση

11/10/2020


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews