ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/20

Δωρεά στο Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Σύρου από τα Οπτικά Σταύρος Κοής και την Union Optic - Shamir Hellas

 

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

EKABNews

 

Δωρεά στο Νοσοκομείο Σύρου από τα Οπτικά Σταύρος Κοής και την Union Optic - Shamir Hellas

syrostoday.gr

 

25 πλήρων γυαλιών οράσεως τεχνολογίας Anti Fog (σκελετός και κρύσταλλα) για τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου "Βαρδάκειο και Πρώϊο" ευχαρίστησε θερμά τα Οπτικά Σταύρος Κοής και την Union Optic - Shamir Hellas, για την δωρεά 25 πλήρων γυαλιών οράσεως τεχνολογίας Anti Fog (σκελετός και κρύσταλλα) για τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού πρώτης γραμμής λόγω της πανδημίας SARS-CoV-2 που κάνει χρήση μάσκας προστασίας μαζί με τα γυαλιά οράσεως και 9 πλήρων γυαλιών οράσεως της ίδιας τεχνολογίας για το προσωπικό του ΕΚΑΒ Σύρου.

Με πρωτοβουλία των οπτικών Σταύρος Κοής η Shamir αποδέχθηκε και συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα με τις δωρεές για την ενίσχυση της μάχης κατά του COVID 19 πέρα από το Αττικό Νοσοκομείο Αθήνας και το ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης το Επαρχιακό Νοσοκομείο Σύρου.

Προάγοντας έτσι το επίπεδο ποιότητας παροχής του Νοσοκομείου τα Οπτικά Σταύρος Κοής και η Shamir Hellas δεσμεύονται με ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη συμβολή και την ενίσχυση τους Νοσοκομείου από εδώ και στο εξής σε θέματα που αφορούν την Υγεία των ματιών.

Πηγή: syrostoday.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews