ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/11/20

2.400 Ιατρικές μάσκες από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε) Καναλάκι-Πάργα σε Νοσοκομείο, Κ.Υ. Πάργας - Καναλακίου και ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου

 

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

2.400 Ιατρικές μάσκες από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε) Καναλάκι-Πάργα σε Νοσοκομείο, Κ.Υ. Πάργας - Καναλακίου και ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου

topikifoni.gr

24/11/2020

 

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε) Καναλάκι-Πάργα ολοκλήρωσε τη δωρεάν διανομή 2.400 ιατρικών μασκών στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας στα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας και στο ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου.

 

Σκοπός της κίνησης αυτής η προστασία του προσωπικού αλλά και των ογκολογικών ασθενών που αποτελούν μία από τις ευάλωτες ομάδες του νέου αοράτου εχθρού του COVID-19. Σε ότι αναφορά το ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου ο πρόεδρος της Ε.Α.Ε Θωμάς Κασκάνης ανέφερε "Η συγκεκριμένη προσφορά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου είναι μία κίνηση αλληλεγγύης για τις μάχες που δίνουν καθημερινά στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών για την διάσωση της ζωής των συνανθρώπων μας. Ας είμαστε όλοι μας δίπλα τους να υποστηρίζουμε το έργο τους όσο μπορούμε". Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί για τη συνεργασία την Κεντρική Διοίκηση της Ε.Α.Ε και τον πρόεδρο Ευάγγελο Φιλόπουλο και εύχεται σε όλους Υγεία και Αγάπη!. «Νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο! Κάνε το κι εσύ! Έλα μαζί μας! Όλοι μαζί μπορούμε!» τα μηνύματα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Καναλάκι-Πάργα.

Πηγή: topikifoni.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews