ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/11/20

Θεσσαλονίκη: Κινητό νοσοκομείο στο 424 ΓΣΝΕ – Γεμάτες οι ΜΕΘ, Βίντεο

 

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Θεσσαλονίκη: Κινητό νοσοκομείο στο 424 ΓΣΝΕ – Γεμάτες οι ΜΕΘ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

grtimes.gr

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το στήσιμο της φορητής κινητής μονάδας νοσηλείας που αναπτύσσεται έξω από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ώστε να συνδράμει εάν χρειαστεί στη μεγάλη προσέλευση ασθενών με κορωνοϊό.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, έχουν ήδη στηθεί οι σκηνές και τα κοντέινερ που σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν για τη νοσηλεία ασθενών με Covid-19. Οι εργασίες του νοσοκομείου, αναμένεται να ολοκληρωθούν έως αύριο, Δευτέρα.

Στρατιωτικές σκηνές 424 Νοσοκομείο

GRTimes.gr

22 Νοε 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι τo στρατιωτικό νοσοκομείο θα λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής για περιστατικά Covid. Ανάλογη προετοιμασία και στήσιμο Κινητής Υγειονομικής Μονάδας Ειδικών Αποστολών (ΚΥΜΕΑ) είχε πραγματοποιηθεί από τις δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού στο Αφγανιστάν, όταν είχε σταλεί εκεί ένα τμήμα.

Θυμίζουμε, ότι όπως μετέδωσε το GRTimes.gr, χθες Σάββατο, έχει ξεκινήσει η μεταφορά ασθενών από τις δύο ιδιωτικές κλινικές που επιτάχθηκαν από το Υπουργείο Υγείας ενώ έξω από την Κλινική «Λυσίμαχος Σαραφιανός» βρέθηκαν στρατιωτικά ασθενοφόρα προκειμένου να μεταφέρουν ασθενείς στο 424 Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 σήμερα, είναι ένας 19 χρόνος και τρεις άνθρωποι από 40 έως 42 ετών ενώ την ίδια στιγμή, στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης οι μονάδες εντατικής θεραπείας είναι γεμάτες.

 

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, οι τέσσερις κλινικές για ασθενείς Covid-19 που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 έχουν γεμίσει και νοσηλεύονται από 28 ασθενείς στην κάθε μία. Επίσης, έως το πρωί, από τις 10 κλίνες εντατικής θεραπείας οι οκτώ ήταν γεμάτες.

Πηγή: grtimes.gr 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews