ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/11/20

Ασθενής με κορονοϊό άλλαξε τρία ασθενοφόρα για να διακομιστεί από τον Βόλο στην Κόρινθο

 

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Ασθενής με κορονοϊό άλλαξε τρία ασθενοφόρα για να διακομιστεί από τον Βόλο στην Κόρινθο

tvxs.gr

29/11/2020

 

Τρία ασθενοφόρα χρειάστηκαν για τη διακομιδή ασθενούς με κορονοϊό, από το νοσοκομείο του Βόλου στο αντίστοιχο της Κορίνθου, λόγω βλαβών που παρουσίασαν τα οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 67χρονος, που βρισκόταν σε μονάδα κορονοϊού του νοσοκομείου Βόλου, ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής από την πόλη της Θεσσαλίας, με προορισμό το νοσοκομείο Κορίνθου, ώστε να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αρχικά, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου, το οποίο παρουσίασε βλάβη στο ύψος της Μαλακάσας και ακινητοποιήθηκε.

Εν συνεχεία, ξεκίνησε ασθενοφόρο από την Αθήνα για να παραλάβει τον ασθενή, όμως και αυτό, παρουσίασε βλάβη κοντά στο Θριάσειο, με αποτέλεσμα ο 67χρονος να περιμένει τρίτο ασθενοφόρο που ξεκίνησε άμεσα από το Θριάσειο και τον άφησε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr, και τα τρια ασθενοφόρα είναι καινούρια, προερχόμενα από δωρέες και οι βλάβες που παρουσίασαν, πολύ πιθανόν να σχετίζονται με την κακή συντήρηση τους.

 

Πηγή: tvxs.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews