ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/11/20

Αναστέλλονται οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ

 

Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Αναστέλλονται μέχρι 30.11.2020 οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο  Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

 

ΦΕΚ 4811Β/1.11.2020

Αναστολή διενεργείας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη οργάνων Διοίκησης των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου του Υπουργείου Υγείας.

ΟI ΥΠΟΥΡΓΟI

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΥΓΕΙΑΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

 

1. Την αναστολή της διενέργειας, για το χρονικό διάστημα από 2.11.2020 έως και 30.11.2020 των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη οργάνων Διοίκησης των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου του Υπουργείου Υγείας, με φυσική παρουσία, σε όλη την Επικράτεια, λόγω προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασπορά ς του κορωνοϊ ού COVID-19, σύμφωνα με την από 29.10.2020 γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

2. Η αναστολή της παρ. 1 δεν καταλαμβάνει διαδικασίες αρχαιρεσιών, που δύναται να πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου με ηλεκτρονικά μέσα.


Δείτε στο EKABNews

Η ΑΔΕΔΥ ζητάει την «Παράταση της θητείας των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια του δημοσίου», 29/10/2020


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews