ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/11/20

Δωρεά Υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Πύλης

 

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Δωρεά Υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ Πύλης

trikalaola.gr

 

Υγειονομικό υλικό παρέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας στον Τομέα του ΕΚΑΒ Πύλης, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου των ανθρώπων που κάθε μέρα προσπαθούν για την υγεία των δημοτών του Δήμου Πύλης και την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Παρόντες ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Πύλης, τον κ. Λαμπρογεώργο Δημήτριο και τον κ. Πανάγο Δημήτριο – Τοπικό Σύμβουλο Πύλης.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας τόνισε ότι:

«…Στις μέρες που περνάμε πρέπει όλοι και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ να μας νοιώθουν κοντά τους.

Γιατί όλοι μαζί ενωμένοι, σαν μια γροθιά, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό.

Και αλήθεια είναι ότι: Δίνουμε εξετάσεις στην κοινωνία. Να προλαβαίνουμε περιστατικά, να ενημερώνουμε τους δημότες μας, να διαφυλάξουμε την υγεία της Κοινότητας.

Με μάσκα, με αποστάσεις, με ατομική καθαριότητα…».

Ο κ. Λαμπρογεώργος από την μεριά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλης για την κίνηση του Δήμου Πύλης και διαβεβαίωσε ότι το προσωπικό του Τομέα ΕΚΑΒ Πύλης θα βρίσκεται δίπλα σε καθεμία και σε καθένα που έχει ανάγκη.

Πηγή: trikalaola.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews