ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/11/20

Δήμαρχος Γ. Μαχειμάρης: «Να γίνει ΕΚΑΒ και στην Βόρεια Κέρκυρα»

 
Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Γ. Μαχειμάρης: «Να γίνει ΕΚΑΒ και στην Βόρεια Κέρκυρα».

corfutvnews.gr

 

Με αφορμη την λειτουργία του ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας, ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση: “Ένα χρόνιο αίτημα της κοινωνίας πήρε σάρκα και οστά μετά από συντονισμένες ενέργειες του βουλευτή Κέρκυρας Στέφανου Γκίκα και της νέας Δημοτικής Αρχής του Κώστα Λέσση.  Χαιρετίζουμε τη λειτουργία τομέα ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας, τονίζοντας παράλληλα ,πως η ίδια αναγκαιότητα  έχει τεθεί και για δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας για την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων υγείας  και δη διακομιδές ασθενών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας χαρακτηρίζεται από το έντονο ανάγλυφο –ορεινός όγκος-μεγάλη ακτογραμμή – με αποτέλεσμα να υπάρχουν οικισμοί που απέχουν αρκετά από το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας , ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί ότι η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών , με αποτέλεσμα ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες ο πληθυσμός και οι ανάγκες του ν αυξάνονται.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία  μόνιμου σταθμού ΕΚΑΒ στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, θα διασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη διακομιδή ασθενών.

Αξίζει να σημειώσουμε πως παλιότερα υπήρχε και λειτουργούσε  σταθμός του ΕΚΑΒ στην περιοχή ΤΡΟΥΜΠΕΤΑ του πρώην Δήμου Αγίου Γεωργίου».

 

Πηγή: corfutvnews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews