ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/11/20

Με ρώτησε προχθές ένας φίλος δημοσιογράφος αν φοβάμαι μήπως νοσήσω από τον κορωνοιό λόγω της δουλειάς μου ως διασώστης...

 

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 


Facebook Nikos Gourtsas

21/11/2020

Με ρώτησε προχθές ένας φίλος δημοσιογράφος αν φοβάμαι μήπως νοσήσω από τον κορωνοιό λόγω της δουλειάς μου ως διασώστης.

Φυσικά και φοβάμαι του απάντησα, όπως θεωρώ ότι φοβούνται όλοι οι επαγγελματίες υγείας που έρχονται καθημερινά σε στενή επαφή με ασθενείς Covid-19. Πώς να μην φοβάσαι όταν έχεις δει με τα μάτια σου τι προκαλεί αυτός ο θανατηφόρος ιός και πόσο γρήγορα μπορεί να επιδεινώσει την υγεία του πάσχοντος οδηγώντας τον στο κρεβάτι του νοσοκομείου ή της ΜΕΘ.

Στο ΕΚΑΒ έχουμε συνάδελφους που βρέθηκαν θετικοί και νοσούν. Βρίσκονται στο σπίτι τους σε καραντίνα αγωνιώντας για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Συνάδελφοι οι οποίοι δεν ζουν σε βίλες 300 τετραγωνικών για να έχουν το δικό τους δωμάτιο και ξεχωριστό μπάνιο όπως πιθανόν κάποιοι διάσημοι. Βρίσκονται σε διαμερίσματα μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους φοβούμενοι μήπως μεταδώσουν τον ιό και σε αυτούς.

Συνάδελφοι οι οποίοι γνωρίζουν ότι τα νοσοκομεία της πόλης μας ασφυκτιούν και ότι οι κλίνες ΜΕΘ δεν επαρκούν πλέον.

Συνάδελφοι που ξέρουν ότι μία νοσηλεύτρια του ΑΧΕΠΑ έχασε τη ζωή της πριν από λίγες μέρες.

Συνάδελφοι έμπειροι και επιμελείς οι οποίοι λάμβαναν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας. Όταν όμως εργάζεσαι καθημερινά σε ένα περιβάλλον όπου το ιικό φορτίο είναι τεράστιο πάντα υπάρχει η πιθανότητα της έκθεσης στον ιό.

Συνάδελφοι σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά και σας περιμένουμε και πάλι υγιείς δίπλα μας για να συνεχίσουμε τον αγώνα!!!


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews