ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/11/20

Με τον δήμαρχο Κ. Λέσση συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας

 

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Με τον δήμαρχο Κ. Λέσση η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας

kerkyrasimera.gr

 

Συνάντηση γνωριμίας είχε το σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας την περασμένη Παρασκευή με τον δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κώστα Λέσση και τον αντιδήμαρχο Παιδειας και Υγειας Γιώργος Σαγιά. Η συνάντηση κύλησε σε πολύ φιλικό κλίμα, δηλωνοντας από την πλευρά της η δημοτική αρχή πως θα βρίςκεται σε συνεχή επικοινωνία με το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ της Κέρκυρας και πως θα παλέψει από την πλευρά της για τυχόν ζητήματα που ενδεχομένως να προκύψουν με τη λειτουργία του νεοσύστατου σταθμού ΕΚΑΒ Νοτιας Κέρκυρας.

 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του νέου σταθμού ενώ ακολούθησε γνωριμία με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου  Περιβολίου Βασίλη Κουλούρη

Πηγή: kerkyrasimera.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews