ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/11/20

Σε «παγίδα» με κόκκινες ταινίες, «έπεσε» τα ξημερώματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο δρόμο Μακροχωρίου

 

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Σε «παγίδα» με κόκκινες ταινίες, "έπεσε" τα ξημερώματα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο δρόμο Μακροχωρίου

laosnews.gr

15/11/2020

 

Βράδυ Σαββάτου 14 Νοεμβρίου προς  ξημερώματα της σημερινής Κυριακής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διακόμιζε επείγον περιστατικό, περνώντας από  τον κεντρικό δρόμο του Μακροχωρίου έπεσε σε «παγίδα» με κόκκινες ταινίες σήμανσης,  που προφανώς έστησαν  κάποιοι, από την μία άκρη του δρόμου έως την άλλη, «παίζοντας» με την ασφάλεια των περαστικών οχημάτων.  Το φρενάρισμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ήταν τόσο δυνατό  που οι κάτοικοι βγήκαν στο δρόμο. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ  κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία που είχε μπλόκο λίγο παρακάτω, που κάνοντας μια πρώτη έρευνα εντόπισε τρία άτομα κρυμμένα γύρω από το σημείο, τα οποία πλήρωσαν πολύ ακριβά το συμβάν με τσουχτερά πρόστιμα, ελέω κορονοϊού.

Δεν γνωρίζουμε το κίνητρο αυτών που έστησαν την κορδέλα πάνω στο δρόμο, αλλά ας σκεφτεί ο καθένας τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στον οδηγό, εάν περνούσε, για δικαιολογημένη αιτία, κάποιο δίκυκλο από εκεί … 

Πηγή: laosnews.gr

 


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews