ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/11/20

Βαρουφάκης: Απλήρωτοι οι μισθοί των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

EKABNews


Βαρουφάκης: Απλήρωτοι οι μισθοί των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

bankingnews.gr

21/11/2020

 

Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ της Υγείας, είναι δυνατόν να μην πληρώνετε τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, ιδίως τέτοιες μέρες, για τον Οκτώβριο και Νοέμβριο;

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για την μη καταβολή των μισθών στους εργαζομένους  στο ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter δημοσιεύει το έγγραφο που απέστειλε το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στον Πρόεδρο του Δ.Σ ΕΚΑΒ Παπαευσταθίου Νικόλαο, στο οποίο αναφέρουν ότι "δεν πληρώθηκαν οι μισθοί Οκτωβρίου και Νοεμβρίου".

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 σχολιάζει σχετικά με αυτό:

Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ της Υγείας, είναι δυνατόν να μην πληρώνετε τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, ιδίως τέτοιες μέρες, για τον Οκτώβριο και Νοέμβριο; Η αναλγησία σας, σε συνδυασμό με την ανικανότητά σας, αποτελεί Δημόσιο Κίνδυνο Νο.1

Πηγή: bankingnews.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews