ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/11/20

Στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού & τα δικά μας παιδιά, του ΕΚΑΒ Πύλης

 

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού & τα δικά μας παιδιά, του ΕΚΑΒ Πύλης

pylinews.gr

24/11/2020

 

Σε επαυξημένη ετοιμότητα & στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του covid 19, έχουν τεθεί & τα δικά μας παιδιά που υπηρετούν στο ΕΚΑΒ Πύλης και με αυταπάρνηση νυχθημερόν, προσφέρουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους σε οποιονδήποτε συνδημότη & συμπολίτη μας τις χρειαστεί.

Εφοδιασμένοι πάντα, εκτός από ισχυρή θέληση, θάρρος & αρκετή δόση αλτρουισμού, οι διασώστες μας για την δύσκολη & περίπλοκη αποστολή τους, είναι εξοπλισμένοι απαραίτητα με τον κατάλληλο για την περίσταση ενδυματολογικό εξοπλισμό, καθώς είναι αυτοί που έρχονται πρώτοι σε άμεση επαφή με ύποπτα κρούσματα & μεταφέρουν σε Νοσοκομείο αναφοράς, όπου διαπιστώνεται η προσβολή ή μη του εν δυνάμει ασθενή, από τον ύπουλο, θανατηφόρο ιό, που στον 2ο κύκλο του αυτή την εποχή αποδεικνύεται πολύ ισχυρός & αμείλικτος, χωρίς να κάνει εξαιρέσεις σε κανέναν.

Οι ίδιοι & μέσα από την έως τώρα εμπειρία τους από την πανδημία που έσπειρε ο covid 19, κάνουν έκκληση σε όλο τον κόσμο να τηρήσουν απαρέγκλιτα & με θρησκευτική ευλάβεια όλα τα εκείνα μέτρα που επιβάλλει το πρωτόκολλο υγιεινής & προστασίας κατά του κορονοϊού, που εκτός της ατομικής προστασίας όλων, συμβάλλει & στον περιορισμό διασποράς του ιού στην κοινότητα.

Το άγχος που βιώνουν καθημερινά τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, είναι λογικό και εκείνο που τους ανησυχεί περισσότερο είναι να μην μεταδώσουν τον ιό σε αγαπημένα τους πρόσωπα. Για το λόγο αυτό, όπως είναι λογικό, εκτός από τα αυξημένα μέτρα προσωπικής προστασίας εν ώρα εργασίας, καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, γίνονται σχολαστικές απολυμάνσεις σε οχήματα & εξοπλισμό.

Πηγή: pylinews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews