ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/11/20

Συζήτηση ερώτησης στην Βουλή για δώρο Χριστουγέννων και ΒΑΕ, Δείτε το Βίντεο

 

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

EKABNews


Η απάντηση του Υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στην ερώτηση του Ανδρέα Πουλά.

Για το Δώρο Χριστουγέννων: Θέλουμε να ενισχύσουμε το προσωπικό του ΕΣΥ που είναι στην πρώτη γραμμή αλλά ανακοινώσεις δεν πρόκειται να ακούσετε ακόμα. Υφίσταται και παραμένει ανοιχτό ως ενδεχόμενο. Το εξετάζουμε.

Για τα ΒΑΕ: Το θέμα υφίσταται και περιμένουμε τα αποτελέσματα συγκεκριμένης επιτροπής.

Συζήτηση ερώτησης στη Βουλή

«Καταβολή δώρου Χριστουγέννων στο υγειονομικό προσωπικό του  ΕΣΥ χωρίς εξαιρέσεις»

Την καταβολή δώρου Χριστουγέννων στο υγειονομικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, ως μία ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης μπροστά στο τεράστιο έργο που επιτελεί για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που ζούμε, ζήτησε ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα υγείας του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση στη Βουλή της σχετικής επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Πουλάς αφού αναφέρθηκε στην καθημερινή μάχη που δίνει το υγειονομικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα τόνισε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, μάλιστα, με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας, την υπερφόρτωση των νοσοκομείων και των κλινών ΜΕΘ με νοσούντες από κορονοϊό, οι συνθήκες εργασίας του υγειονομικού προσωπικού έχουν επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Επιπλέον ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας αναφέρθηκε και στις τροπολογίες που κατέθεσε επανειλημένα το Κίνημα Αλλαγής στη Βουλή για την ένταξη του υγειονομικού προσωπικού του ΕΣΥ στο καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών σε μία κίνηση έμπρακτης αναγνώρισης των προσπαθειών του τις οποίες η κυβέρνηση αρνήθηκε να κάνει αποδεκτές.

Κλείνοντας ο κ. Πουλάς ζήτησε έργα και όχι μόνο λόγια και χειροκροτήματα και κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην καταβολή δώρου Χριστουγέννων στο υγειονομικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς αίτημα για το οποίο δεν έλαβε ξεκάθαρη απάντηση από τον Υφυπουργό Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη.

«Καταβολή δώρου Χριστουγέννων στο υγειονομικό προσωπικό του ΕΣΥ χωρίς εξαιρέσεις»

Ανδρέας Πουλάς

23 Νοε 2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews