ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/11/20

Αντιπρόεδρος ΠΟΠ ΕΚΑΒ Μ. Σφακιανάκης: «Κρύβουν» τον κορονοϊό από το ΕΚΑΒ οι πολίτες, Βίντεο

 

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Μ. Σφακιανάκης: “Κρύβουν” τον κορονοϊό από το ΕΚΑΒ οι πολίτες

politica.gr

24/11/2020

 

Την πεποίθηση πως οι πολίτες κρύβουν τον κορονοϊό από το ΕΚΑΒ οι πολίτες, εξέφρασε μιλώντας στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο Aντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕΚΑΒ, Μάριος Σφακιανάκης.

Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε στα επιβεβαιωμένα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στο ΕΚΑΒ Κρήτης που ωστόσο δεν αφορούν σε μέλη πληρώματος, εκφράζοντας όμως την ανάγκη οι πολίτες να λένε την αλήθεια και να μην κρύβουν τα όποια συμπτώματα αισθάνονται ειδικά εφόσον παραπέμπουν στον κορονοϊό φοβούμενοι το στίγμα της κοινωνίας.

Υπενθυμίζεται πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο ΕΚΑΒ Κρήτης είναι τρία, καθώς μετά από τον εργαζόμενο στο τηλεφωνικό κέντρο, ένας διασώστης βρέθηκε θετικός.

Και οι τρεις βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και ήδη ακολουθούνται οι διαδικασίες ιχνηλάτησης, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακούστε τον κ. Σφακιανάκη:


Πηγή: politica.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews