ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/20

Ηράκλειο: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» ασθενή σε γιατρούς και ΕΚΑΒ
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Ηράκλειο: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» ασθενή σε γιατρούς και ΕΚΑΒ

creta24.gr

12/11/2020

 

Δεν ξέχασε τους διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και τους γιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου μια ασθενής, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες ώρες στην Βραχεία Νοσηλεία των Επειγόντων Περιστατικών στην Καρδιολογική Κλινική, του νοσοκομείου.

Η κ. Δημοπούλου Σοφία, πνευμονολόγος, μία ημέρα μετά, ευχαριστεί όσους την βοήθησαν, τον καθένα ξεχωριστά και τους εύχεται «καλή δύναμη».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κ. Δημοπούλου:

«Ανήμερα του Αγίου Μηνά , χρειάστηκε να νοσηλευτω για κάποιες ώρες στην βραχεία νοσηλεία των επειγόντων της καρδιολογικής κλινικής του Βενιζελειου  νοσοκομείου.

Το ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκε άμεσα και σε δεκαπέντε λεπτά από την κλήση , βρισκόταν στην πόρτα μας.

Ευχαριστω το πλήρωμα του , Μιχάλη Αγγελάκη  και την συνάδελφο του και οδηγό  του ασθενοφόρου που δυστυχώς δεν γνωρίζω το όνομα της.

Ευχαριστώ ,τους εφημερεύοντες καρδιολόγους των ΤΕΠ

Σταυράκη Σταμάτη και

Σταυράκη Σπύρο,που έδρασαν  άμεσα και αποτελεσματικά,αλλά με ηρεμία ώστε να αισθάνομαι ασφάλεια καθόλη την διάρκεια της ανάταξης.

Ευχαριστώ τις  νοσηλευτριες

– Γουρνιεζάκη Αικατερίνη

– Ρεράκη Άννα,

που τιμούν το λειτούργημα τους,όπως και τους  Πασπαράκη Ειρήνη ,πνευμονολογο και Γεώργιο Κλάδο,νευρολόγο που μέσα στο τρέξιμο και την κούραση της εφημερίας των τμημάτων τους βρήκαν χρόνο να περάσουν από το καρδιολογικό για να με δουν.

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ευχαριστώ και πάλι όλους.

Καλή δύναμη.

Σοφία Δημοπουλου

Πνευμονολογος».

 

Πηγή: creta24.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews