ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/11/20

Κορωνοϊός: «Καλέστε ασθενοφόρο μόνο αν απειλείται η ζωή σας», ζητείται από τους πολίτες του Μάντσεστερ

 

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Κορωνοϊός: «Καλέστε ασθενοφόρο μόνο αν απειλείται η ζωή σας», ζητείται από τους πολίτες του Μάντσεστερ

iefimerida.gr

02/11/2020

 

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της βορειοδυτικής Αγγλίας, μιας από τις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ότι κήρυξε «μείζον συμβάν».

Αυτό συνέβη λόγω του εξαιρετικά μεγάλου όγκου κλήσεων που λαμβάνει, ιδίως από την περιοχή του Μάντσεστερ και των περιχώρων του. «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στους ασθενείς όσο το δυνατόν συντομότερα», ανέφερε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Βορειοδυτικής Αγγλίας. Στην ανακοίνωση ζητείται από τους πολίτες να μην καλούν ασθενοφόρο, εκτός αν απειλείται η ζωή τους.

Η Αγγλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού και ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε νέο lockdown για έναν μήνα.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε στο διάγγελμά του ότι «από την Πέμπτη μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου θα μπορείτε να βγαίνετε από το σπίτι μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους». Οι λόγοι αυτοί, όπως είπε, θα είναι για εκπαίδευση, εργασία, «αν δεν μπορείτε να δουλέψετε από το σπίτι σας», για άσκηση, για συνάντηση με ένα άτομο από άλλο νοικοκυριό, για αγορά φαγητού και ιατρικούς λόγους.

Πηγή: iefimerida.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews