ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/11/20

Ηράκλειο-Ν. Καλογιαννάκης: Κρύβουν τα συμπτώματα στο ΕΚΑΒ για να μη θεωρηθούν ύποπτα για κορωνοϊό

 

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

EKABNews


Ηράκλειο: Κρύβουν τα συμπτώματα στο ΕΚΑΒ για να μη θεωρηθούν ύποπτα για κορωνοϊό

creta24.gr

20/11/2020

Ένα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο, όπου ασθενείς που έχουν ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, το αποκρύπτουν από το ΕΚΑΒ!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη ο Πρόεδρος των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Νίκος Καλογιαννάκης, «η σωστή πληροφορία είναι το Α και Ω για τη διαχείριση ενός περιστατικού. Έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα όπου άνθρωποι κρύβουν τα συμπτώματα τους. Έχει ας πούμε κάποιος πυρετό και δεν το λέει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι διασώστες αν δεν πάνε σωστά προετοιμασμένοι και ενδεδυμένοι».

Ο ίδιος εκτίμησε πως μπορεί ένας λόγος να είναι το «στίγμα» ενός ανθρώπου ή μιας οικογένειας σε περίπτωση κρούσματος κορωνοϊού, ενώ ένας άλλος λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο ενδεχομένως να είναι η διαφορετική διαχείριση στο νοσοκομείο του ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Πηγή: creta24.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews