ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/11/20

Η κυβέρνηση αφήνει απλήρωτους τους επικουρικούς εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

EKABNews


Θεσσαλονίκη: Η κυβέρνηση αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ

zougla.gr

20/11/2020

 

Απίστευτο...Την ώρα που η πανδημία "σαρώνει" τη Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ. Αν και ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των κρουσμάτων έχει φέρει στα όρια του το ΕΣΥ, δοκιμάζοντας τα όρια αντοχών γιατρών, νοσηλευτών και του υπόλοιπου υγειονομικού προσωπικού με τους αρμόδιους υπουργούς να ΄δίνουν μία εικόνα "πολέμου", οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ είναι αμφίβολο πότε θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Οκτωβρίου.

Φαίνεται πως ο "εθνικός σχεδιασμός διαχείρισης κρίσης" λόγω των έκτακτων και επειγουσών αναγκών που δημιουργεί ο κορωνοϊός, ξέχασε να εντάξει τον "πυλώνα" του για τις διακομιδές των ασθενών, που δεν είναι άλλος από τους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με επιστολή που απεστάλη στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου, οι Επικουρικοί του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας δεν πρόκειται να πληρωθούν για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο!! Την επιστολή έστειλε το Σωματείο Εργαζομένων του EKAB Θεσσαλονίκη, ζητώντας την παρέμβαση του κ. Παπαευσταθίου για το αυτονόητο, να τους καταβληθεί ο μισθός του περασμένου μήνα και να λάβουν τη διαβεβαίωση πως κανονικά θα πληρωθούν και για το Νοέμβριο.Δυστυχώς, η ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας δεν περνά, ούτε και τώρα από το λογιστήριο και το ταμείο...

Πηγή: zougla.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Αντί να ευχαριστεί ο Κικίλιας τους συναδέλφους που πανε και καλύπτουν εθελοντικά,ας τους κάνει μόνιμους και ας πάρει τουλάχιστον 1000 άτομα ακόμη! Όχι μόνο μπάτσους τελειόφοιτους δημοτικού που πήρε πέρυσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews