ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/11/20

Τρία κρούσματα στο ΕΚΑΒ Κρήτης

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

EKABNews


Τρία κρούσματα στο ΕΚΑΒ Κρήτης 

cretalive.gr

23/11/2020

 

Αυξάνεται η ανησυχία στην υπηρεσία - Υποβάλλονται σε τεστ οι συνεργάτες των εργαζομένων που βρέθηκαν θετικοί

Τρία είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο ΕΚΑΒ Κρήτης, καθώς όπως έγινε γνωστό ένας διασώστης βρέθηκε θετικός στο νέο ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ακόμα άτομα είναι θετικοί ωστόσο δεν πρόκειται για πληρώματα ασθενοφόρων. Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive το πρώτο κρούσμα αφορούσε σε έναν εργαζόμενο στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας ο οποίος βρισκόταν σε άδεια και πριν επιστρέψει στην εργασία του υπεβλήθη σε τεστ που βγήκε θετικό.

Και τα τρία στελέχη της υπηρεσίας φέρουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται σε κατ οίκον περιορισμό ενώ ήδη έχουν υποβληθεί σε τεστ οι άμεσοι συνεργάτες τους.

Όπως επίσης, έγραψε το Cretalive, τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας αλλά και το γεγονός ότι οι πολίτες δεν περιγράφουν με ακρίβεια τα συμπτώματα που φέρουν. Αποτέλεσμα είναι σε πολλές περιπτώσεις οι διασώστες του ΕΚΑΒ να φτάνουν στο... πεδίο χωρίς να έχουν λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού.

Πηγή: cretalive.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews