ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/20

«Ηχηρή» Παρέμβαση Διασώστη Του ΕΚΑΒ Αγρινίου: Μην Μας «Πολεμάτε» Για Να Αντέξουμε….

 

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

«Ηχηρή» Παρέμβαση Διασώστη Του ΕΚΑΒ Αγρινίου: Μην Μας “Πολεμάτε” Για Να Αντέξουμε….

agriniosite.gr

27/11/2020

 

Nέα παρέμβαση από διασώστη του ΕΚΑΒ Αγρινίου σχετικά με την ανατροπή και τα όσα έγιναν με τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, αλλά και κάθε φορά που νοσεί κάποιος επαγγελματίας υγείας .

 

Ο Βασίλης Καραμάνης αναφέρει με ανάρτησή του

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ “ΦΤΩΧΩΝ”. Αυτή η χαρά που ένιωσαν κάποιοι με τα υποτιθέμενα κρούσματα στην τοπική αστυνομία, αλλά και κάθε φορά που νοσεί κάποιος επαγγελματίας υγείας, ξεπερνά κάθε φαντασία!!! Τόσα πικρόχολα σχόλια δεν τα χωράει το μυαλό μου. Λες και δεν είναι παιδιά μας, αδέρφια μας, συγγενείς μας, φίλοι μας οι άνθρωποι αυτοί. Λες και δεν δουλεύουν για μας, λες και αν κάποιος κολλήσει τον ιό, δεν θα τον κολλήσει από την κοινωνία, αλλά θα τον γεννήσει από μόνος του ή από τον καναπέ του, βλέποντας bachelor. Λες και αν δεν υπάρχουν εκείνοι οι υπόλοιποι θα είναι καλά. Λες και τον ιό δεν θα τον κολλήσουν όσοι είναι στον δρόμο, στα νοσοκομεία, στην πρώτη γραμμή για όλους τους υπόλοιπους. Επιτέλους, δείξτε τον απαραίτητο σεβασμό στην αγωνία κάποιων που ζούν με τον ιό πάνω από τα κεφάλια τους κάθε μέρα. Επιτέλους, όσοι δεν θέλετε να είστε δίπλα τους, σε αυτό τον αγώνα, μείνετε σπίτια σας και κλείστε τα στόματα σας με μια μάσκα τουλάχιστον. Επιτέλους, δεν είναι γιορτή αυτό που συμβαίνει, είναι πένθος, είναι πόλεμος, είναι θάνατος. Επιτέλους, μην μας “πολεμάτε” για να αντέξουμε και να είμαστε δίπλα σας όταν και εσείς οι ίδιοι θα μας χρειαστείτε…

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Πηγή: agriniosite.gr

 About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews