ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/20

Μηχανική βλάβη σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μαγνησίας σε διακομιδή παιδιού στο «Παίδων»

 

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Μηχανική βλάβη σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μαγνησίας σε διακομιδή παιδιού στο “Παίδων”

volos.ert.gr

26/11/2020

 

“Από μηχανική βλάβη ακινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μαγνησίας,  στην Αθήνα, την ώρα που έκανε διακομιδή ενός παιδιού από το Βόλο στο Νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο με άλλο ασθενοφόρο ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στο συνεργείο του ΕΚΑΒ στην πρωτεύουσα”,  ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Παναγιώτης Δαρειώτης.

“Το διμελές πλήρωμα του ΕΚΑΒ Βόλου, σήμερα θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα. Αύριο το πρωί θα πάει στο συνεργείο και αν η βλάβη μπορεί να επισκευαστεί, το ασθενοφόρο θα μεταφερθεί ξανά στο Βόλο. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στην έδρα τους με το δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ”, τόνισε.

Σημειώνεται, ότι το ασθενοφόρο, που υπέστη μηχανική βλάβη ήταν καινούργιο, καθώς είναι ένα από τα τέσσερα, που παραδόθηκαν στις αρχές του 2018 στο ΕΚΑΒ από δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νέαρχος”.

Πηγή: volos.ert.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews