ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/11/20

Στέφανος Αβραμίκας: Αν καταρρεύσει το ΕΚΑΒ, θα καταρρεύσει και το ΕΣΥ

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Στέφανος Αβραμίκας: Αν καταρρεύσει το ΕΚΑΒ, θα καταρρεύσει και το ΕΣΥ

pellanews.gr

25/11/2020

 

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση που αξίζει προσοχής αλλά και ανάδειξης έκανε ο Στέφανος Αβραμίκας στο Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας.

 

Ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσων αντιπολίτευσης του Δήμου Αλμωπίας, που είναι και διασώστης του ΕΚΑΒ πρότεινε να υπάρξει αρχικά ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας αλλά και συνεννόηση των τεσσάρων δημάρχων της Πέλλας για να ενίσχυση το ΕΚΑΒ. Ο κος Αβραμίκας περιέγραψε μάλιστα με μελανά σημεία την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΕΚΑΒ Αλμωπίας. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε αυτή την στιγμή εργάζεται το 50% του προσωπικού ενώ δεν έχουν και τις απαραίτητες στολές προστασίας.

Καταλαβαίνετε πως εμείς ερχόμαστε πρώτοι σε επαφή με κρούσματα covid αλλά και με τροχαία και τόσα άλλα περιστατικά, αν καταρρεύσει το ΕΚΑΒ θα καταρρεύσει και το ΕΣΥ

Η πρόταση του πρώην Αντιδημάρχου έγινε αποδεκτή από τον προεδρεύοντα Γιάννη Κετικίδη, που ζήτησε και την συνδρομή του Στέφανου Αβραμίκα για την συγγραφή του ψηφίσματος.

Πηγή: pellanews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews