ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/20

Έγγραφο της ΠΟΕΔΗΝ προς τους Υπουργούς Υγείας για τις κανονικές άδειες του Προσωπικού

 

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Κύριοι Υπουργοί,

Με απόφασή σας περικόψατε τις κανονικές άδειες του Προσωπικού των φορέων του Υπουργείου Υγείας λόγω της πανδημίας.

Θα πρέπει να εξαιρεθούν από την εν’ λόγω απόφαση οι εργαζόμενοι που είναι στη διαδικασία συνταξιοδότησης με δεδομένο ότι δεν έχουν δυνατότητα λήψης της κανονικής άδειας σε επόμενο χρόνο.

Επίσης θα πρέπει να δίδεται η δυνατότητα στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων συνεκτιμώντας τις υπηρεσιακές ανάγκες, να χορηγούν ολιγοήμερες κανονικές άδειες σε μικρό ποσοστό εργαζομένων για την διευκόλυνση αντιμετώπισης εποχικών και εκτάκτων αναγκών (όπως π.χ. η συγκομιδή αγροτικών προϊόντων, οικογενειακές ανάγκες κλπ.).

Ακόμη θα πρέπει να δίδεται η δυνατότητα χορήγησης κανονικής άδειας στο έκτακτο προσωπικό εφόσον το επιτρέπουν οι υπηρεσιακές ανάγκες.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews